Biefstuk met Rode Wijnsaus
Biefstuk met Rode Wijnsaus
Ingrediƫnten voor 4 personen:
- Biefstukken (4 stuks)
- Rode wijn (150 ml)
- Runderbouillon (100 ml)
- Sjalot (1, fijngehakt)
- Boter (50 gram)
- Olijfolie (2 eetlepels)
- Tijm (1 takje)
- Zout en peper (naar smaak)
Bereidingswijze:
- Verhit de olijfolie in een pan en bak de biefstukken 3-4 minuten aan elke kant (of naar smaak). Haal ze uit de pan en laat rusten.
- Voeg de sjalot toe aan de pan en bak kort. Voeg de rode wijn, bouillon en tijm toe en laat de saus inkoken tot hij dikker wordt.
- Voeg de boter toe aan de saus en roer door. Serveer de biefstuk met de rode wijnsaus en bijgerechten naar keuze.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email