Geroosterde Lamsschouder met Rozemarijn en Knoflook
Geroosterde Lamsschouder met Rozemarijn en Knoflook
Ingrediënten voor 4 personen:
- Lamsschouder (1, ca. 1,5 kg)
- Knoflook (4 teentjes, in plakjes)
- Verse rozemarijn (3 takjes)
- Olijfolie (3 eetlepels)
- Zout en peper (naar smaak)
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Maak sneetjes in de lamsschouder en stop de plakjes knoflook en takjes rozemarijn erin.
- Wrijf de lamsschouder in met olijfolie, zout en peper.
- Leg het vlees in een braadslede en rooster 2-2,5 uur in de oven, bedruip af en toe met het braadvocht.
- Laat het vlees 10 minuten rusten voor het aansnijden en serveer met geroosterde groenten.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email