Gnocchi met Spinazie en Ricotta
Gnocchi met Spinazie en Ricotta
Ingrediƫnten voor 4 personen:
- 500 g gnocchi
- 200 g verse spinazie
- 200 g ricotta
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 2 el olijfolie
- Zout en peper naar smaak
- Optioneel: een snufje nootmuskaat
Bereidingswijze:
- Kook de gnocchi volgens de instructies op de verpakking tot ze gaar zijn en giet af.
- Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze kort tot hij geurig is.
- Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Breng op smaak met zout, peper en een snufje nootmuskaat als je dat lekker vindt.
- Roer de ricotta door de spinazie en voeg de gekookte gnocchi toe. Meng alles goed door elkaar.
- Serveer in diepe borden en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email