Kip Tikka Masala
Kip Tikka Masala
Ingrediƫnten voor 4 personen:
- Kipfilet (500 gram, in blokjes)
- Yoghurt (150 ml)
- Tikka Masala kruiden (2 eetlepels)
- Ui (1, fijngesneden)
- Knoflook (2 teentjes, fijngehakt)
- Tomatenblokjes (400 gram)
- Kokosmelk (200 ml)
- Olijfolie (2 eetlepels)
- Koriander (voor garnering)
- Zout en peper (naar smaak)
Bereidingswijze:
- Marineer de kip in de yoghurt en Tikka Masala kruiden voor minimaal 30 minuten.
- Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
- Voeg de gemarineerde kip toe en bak tot hij gaar is.
- Voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe en laat 15 minuten sudderen.
- Garneer met koriander en serveer met rijst of naanbrood.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email