Lamskoteletjes met Rozemarijn en Knoflook
Lamskoteletjes met Rozemarijn en Knoflook
Ingrediƫnten voor 4 personen:
- 4 lamskoteletjes
- 2 takjes verse rozemarijn
- 3 teentjes knoflook, fijngesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- Zout en peper naar smaak
- Citroensap (optioneel)
Bereidingswijze:
- Leg de lamskoteletjes in een schaal en bestrooi ze met zout en peper.
- Meng de olijfolie, fijngesneden knoflook en blaadjes van de rozemarijntakjes in een kom.
- Bestrijk de lamskoteletjes met het oliemengsel en laat ze minimaal 30 minuten marineren in de koelkast.
- Verhit een grillpan of bakpan op middelhoog vuur.
- Bak de lamskoteletjes 3-4 minuten per kant, afhankelijk van de gewenste gaarheid.
- Haal de koteletjes van het vuur en besprenkel eventueel met een beetje citroensap voor extra frisheid.
- Laat ze een paar minuten rusten voor het serveren, zodat de sappen zich goed kunnen verdelen.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email