Monsterachtige Gehaktballetjes in Tomatensaus
Monsterachtige Gehaktballetjes in Tomatensaus
Ingrediƫnten voor 4 personen:
- 500 g rundergehakt
- 1 ei
- 50 g paneermeel
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- Zout en peper naar smaak
- 1 blik tomatensaus (400 ml)
- 100 ml groentebouillon
- 1 el olijfolie
- Zwarte olijven, doormidden gesneden (voor ogen)
Bereiding:
- Meng het gehakt met het ei, paneermeel, knoflook, zout en peper.
- Rol kleine gehaktballetjes van het mengsel.
- Verhit olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes tot ze mooi bruin zijn.
- Voeg de tomatensaus en bouillon toe en laat de gehaktballetjes sudderen voor 15 minuten.
- Leg halve olijven op de gehaktballetjes om ze eruit te laten zien als griezelige ogen.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email