Portobello met Kruidenkaas en Walnoten
Portobello met Kruidenkaas en Walnoten
Ingrediënten voor 4 personen:
- 4 grote portobello-paddenstoelen
- 150 g roomkaas met kruiden
- 50 g gehakte walnoten
- 2 takjes verse tijm
- 1 teentje knoflook (fijngehakt)
- 2 eetlepels olijfolie
- Peper en zout naar smaak
Bereiding:
- Voorverwarmen: Verwarm de oven voor op 200°C.
- Portobello’s voorbereiden: Verwijder de steeltjes van de portobello’s en maak ze schoon met een keukenpapiertje. Besprenkel ze met olijfolie en een beetje zout en peper.
- Vulling maken: Meng de roomkaas met gehakte walnoten, knoflook en wat verse tijmblaadjes.
- Vullen: Vul de portobello’s rijkelijk met het roomkaasmengsel. Bestrooi eventueel met extra walnoten.
- Bakken: Plaats de portobello’s in een ovenschaal en bak ze 15-20 minuten tot ze gaar en goudbruin zijn.
- Serveren: Garneer met extra tijm en serveer warm.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email