Rum Punch
Rum Punch
Ingrediënten voor 1 cocktail:
- 50 ml donkere rum
- 25 ml sinaasappelsap
- 25 ml ananassap
- 10 ml grenadine
- 10 ml vers limoensap
- Crushed ijs
- Schijfje ananas, limoenschijfje en een maraschino-kers (ter garnering)
Bereiding
- Ingrediënten mixen:
- Vul een cocktailshaker met ijsblokjes.
- Voeg de donkere rum, sinaasappelsap, ananassap, limoensap en grenadine toe.
- Shake krachtig gedurende 10-15 seconden.
- Uitschenken:
- Vul een groot glas (bijvoorbeeld een hurricane-glas) met crushed ijs.
- Giet de cocktail uit de shaker in het glas over het ijs.
- Garneren:
- Garneer de Rum Punch met een schijfje ananas, een limoenschijfje en een maraschino-kers op een cocktailprikker.
- Serveren:
- Serveer direct met een rietje en een vrolijke tropische uitstraling!