Varkenshaas met Mosterdsaus
Varkenshaas met Mosterdsaus
Ingrediƫnten voor 4 personen:
- Varkenshaas (2 stuks, ca. 500 gram totaal)
- Dijonmosterd (2 eetlepels)
- Kookroom (200 ml)
- Sjalot (1, fijngehakt)
- Witte wijn (100 ml)
- Boter (2 eetlepels)
- Zout en peper (naar smaak)
Bereidingswijze:
- Bestrooi de varkenshaas met zout en peper. Verhit de boter in een pan en bak de varkenshaas rondom bruin, 5-6 minuten per kant.
- Haal het vlees uit de pan. Bak de sjalot kort en voeg de witte wijn toe. Laat even inkoken.
- Voeg de kookroom en mosterd toe en laat de saus indikken.
- Serveer de varkenshaas met de mosterdsaus en bijgerechten naar keuze.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email