Vegetarische Risotto met Spinazie en Champignons
Vegetarische Risotto met Spinazie en Champignons
Ingrediƫnten voor 4 personen:
- Arboriorijst (300 gram)
- Spinazie (200 gram)
- Champignons (200 gram, in plakjes)
- Ui (1, fijngehakt)
- Knoflook (2 teentjes, fijngehakt)
- Groentebouillon (1 liter, warm)
- Parmezaanse kaas (50 gram, geraspt)
- Boter (2 eetlepels)
- Olijfolie (2 eetlepels)
- Zout en peper (naar smaak)
Bereidingswijze:
- Verhit de olie en boter in een pan en fruit de ui en knoflook.
- Voeg de rijst toe en bak tot deze glazig is. Voeg geleidelijk de bouillon toe, roer regelmatig.
- Voeg na 10 minuten de champignons toe en blijf bouillon toevoegen tot de rijst beetgaar is.
- Voeg de spinazie en Parmezaanse kaas toe en roer tot de spinazie geslonken is.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email