Vegetarische Tikka Masala met Paneer
Vegetarische Tikka Masala met Paneer
Ingrediƫnten voor 4 personen:
- Paneer (Indiase kaas) (200 gram, in blokjes)
- Tomatenblokjes (400 gram)
- Ui (1, fijngehakt)
- Knoflook (2 teentjes, fijngehakt)
- Gember (1 theelepel, geraspt)
- Tikka masala kruidenmix (1 eetlepel)
- Kookroom (150 ml)
- Olijfolie (2 eetlepels)
- Koriander (voor garnering)
Bereidingswijze:
- Verhit de olie in een pan en bak de paneerblokjes goudbruin. Haal ze uit de pan.
- Fruit de ui, knoflook en gember in de pan. Voeg de tikka masala kruidenmix en tomatenblokjes toe en laat 10 minuten sudderen.
- Voeg de kookroom en paneer toe en verwarm nog 5 minuten. Garneer met koriander en serveer met rijst of naanbrood.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email