Bloederige Red Velvet Cupcakes

Bloederige Red Velvet Cupcakes

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Ingrediënten:
    • 150g bloem
    • 30g cacaopoeder
    • 1/2 tl bakpoeder
    • 100g boter, op kamertemperatuur
    • 200g suiker
    • 2 grote eieren
    • 120ml karnemelk
    • 1 tl vanille-extract
    • Rode kleurstof
    • Frambozenjam (voor de “bloedvulling”)
    • Rode glazuur voor decoratie
  • Bereidingswijze:
    1. Verwarm de oven voor op 180°C en zet een cupcakebakvorm klaar.
    2. Klop boter en suiker luchtig, voeg eieren een voor een toe.
    3. Meng de droge ingrediënten en voeg afwisselend met karnemelk toe.
    4. Voeg rode kleurstof toe tot het gewenste rood is bereikt.
    5. Vul de cupcakevormen en bak 20 minuten.
    6. Vul cupcakes na afkoelen met frambozenjam en versier met rode glazuur.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print