Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Panna Cotta
Ingrediƫnten voor 4 personen:
Slagroom
(500 ml)
Vanillestokje
(1, opengesneden)
Suiker
(100 gram)
Gelatineblaadjes
(4)
Verse bessen
(voor garnering)
Bereidingswijze:
Week de gelatineblaadjes in koud water.
Breng de slagroom met het vanillestokje en de suiker aan de kook.
Haal de pan van het vuur, voeg de uitgeknepen gelatine toe en roer tot deze is opgelost.
Verdeel de room over vormpjes en laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.
Serveer met verse bessen.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email