Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Bloedige Mummie-Worstjes
Deze gevulde bladerdeeg-mummies zijn knapperig, sappig en perfect voor Halloween.
Ingrediënten:
10 knakworstjes
Bladerdeeg (1 rol)
1 ei (losgeklopt)
Mosterd of ketchup voor ogen
Optioneel: Cheddar of mozzarella voor extra vulling
Bereidingswijze:
Rol het bladerdeeg uit en snijd het in dunne reepjes.
Wikkel elke knakworst in de reepjes bladerdeeg, laat ruimte open voor het gezicht.
Bestrijk met losgeklopt ei en bak 15-20 minuten op 200°C.
Voeg met een spuitmondje kleine oogjes van mosterd of ketchup toe. Optioneel kun je een beetje kaas in de knakworst doen voor een romige verrassing.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email