Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Crème Brûlée
Ingrediënten voor 4 personen:
Slagroom
(500 ml)
Vanillestokje
(1)
Eidooiers
(5)
Suiker
(100 gram)
Basterdsuiker
(voor karameliseren)
Bereidingswijze:
Verwarm de slagroom met het vanillestokje op laag vuur.
Klop de eidooiers met suiker tot een romig mengsel.
Meng de warme slagroom door het eimengsel en schenk het in ovenschaaltjes.
Bak de crème brûlée au bain-marie 45 minuten op 150°C.
Laat afkoelen en zet in de koelkast. Bestrooi vlak voor serveren met basterdsuiker en karameliseer met een brander.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email