Snijd de halloumi in rechthoekige plakken of repen van ongeveer 1 cm dik.
Dep ze droog met keukenpapier om overtollig vocht te verwijderen.
Paneren van de halloumi
Meng de bloem, paprikapoeder en knoflookpoeder in een schaaltje.
Wentel de halloumi eerst door het bloemmengsel, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door de panko. Zorg dat de halloumi volledig bedekt is voor een krokant resultaat.
Halloumi frituren
Verhit een laag olie van ongeveer 2-3 cm in een pan op middelhoog vuur.
Frituur de halloumi in kleine porties, ongeveer 2-3 minuten per kant, tot ze goudbruin en krokant zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
Honing-druppelsaus maken
Meng de honing, citroensap, Dijonmosterd en olijfolie in een kom. Roer goed tot een gladde saus.
Serveren
Plaats de gefrituurde halloumi op een serveerschaal.
Besprenkel met de honing-druppelsaus of serveer de saus apart als dip.
Garneer met verse tijm of muntblaadjes en een snufje chilivlokken voor extra smaak en kleur.