Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Geitenkaasballetjes Met Rode Biet En Walnootcrunch
Ingrediƫnten voor 4 personen:
Voor de geitenkaasballetjes:
200 g zachte geitenkaas
1 kleine rode biet, rauw en fijn geraspt
50 g walnoten, fijngehakt
1 tl honing (optioneel)
Snufje zout
Voor serveren:
Verse kruiden (zoals peterselie of bieslook), fijngehakt
Extra honing voor drizzling
Bereidingswijze:
Geitenkaasballetjes maken:
Meng de geitenkaas met een snufje zout en, indien gewenst, een theelepel honing voor een licht zoete smaak.
Rol kleine balletjes van het mengsel (ongeveer ter grootte van een walnoot).
Coating voorbereiden:
Meng de geraspte rode biet en fijngehakte walnoten in een kom.
Balletjes coaten:
Rol de geitenkaasballetjes door het biet-walnootmengsel tot ze volledig bedekt zijn.
Serveren:
Leg de geitenkaasballetjes op een serveerschaal of individueel bord.
Garneer met fijngehakte verse kruiden.
Druppel eventueel wat extra honing over de balletjes voor een mooie glans en een extra smaakaccent.
Afwerking:
Serveer direct of zet ze tot gebruik in de koelkast.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email