Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Gemarineerde Olijven op Prikkers
Ingrediƫnten voor 12 prikkers:
12 groene of zwarte olijven (zonder pit)
6 blokjes feta, doormidden gesneden
6 zongedroogde tomaten op olie, doormidden gesneden
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel citroensap
1/2 theelepel oregano (vers of gedroogd)
Snufje zwarte peper
12 cocktailprikkers
Bereidingswijze
1.
Olijven marineren
Meng in een kom de olijfolie, citroensap, oregano en zwarte peper.
Voeg de olijven toe en meng goed, zodat ze gelijkmatig bedekt zijn met de marinade.
Laat de olijven minimaal 15 minuten marineren voor extra smaak.
2.
Prikkers samenstellen
Rijg op elke cocktailprikker een gemarineerde olijf, gevolgd door een stukje feta en een halve zongedroogde tomaat.
Herhaal dit proces tot alle ingrediƫnten zijn gebruikt.
3.
Serveren
Schik de prikkers op een schaal en serveer direct, eventueel met wat extra olijfolie eroverheen gedruppeld.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email