Italiaanse Bruine Bonensoep

Italiaanse Bruine Bonensoep

Ingrediƫnten voor 4 personen:

  • Bruine bonen (300 gram, uitgelekt en afgespoeld)
  • Wortel (1, in blokjes)
  • Selderij (1 stengel, in plakjes)
  • Ui (1, fijngehakt)
  • Tomatenblokjes (400 gram)
  • Groentebouillon (1 liter)
  • Tijm (1 theelepel)
  • Olijfolie (2 eetlepels)
  • Parmezaanse kaas (voor garnering)

Bereidingswijze:

  1. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui, wortel en selderij.
  2. Voeg de bonen, tomatenblokjes, bouillon en tijm toe. Laat 20 minuten koken.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print