Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Kip Piccata
Ingrediƫnten voor 4 personen:
Kipfilets
(4 stuks, platgeslagen)
Bloem
(50 gram)
Boter
(50 gram)
Citroensap
(van 2 citroenen)
Kippenbouillon
(150 ml)
Kappertjes
(2 eetlepels)
Verse peterselie
(voor garnering)
Zout en peper
(naar smaak)
Bereidingswijze:
Bestrooi de kipfilets met zout en peper en haal ze door de bloem.
Verhit de boter in een pan en bak de kipfilets goudbruin en gaar. Haal ze uit de pan.
Voeg citroensap, bouillon en kappertjes toe aan de pan en laat de saus 2-3 minuten inkoken.
Doe de kip terug in de pan en verwarm nog even. Garneer met peterselie en serveer met pasta of aardappelen.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email