Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Ingrediƫnten voor 4 personen:

  • Spaghetti (400 gram)
  • Spekblokjes (150 gram)
  • Eieren (3)
  • Parmezaanse kaas (50 gram, geraspt)
  • Knoflook (1 teentje, geplet)
  • Olijfolie (1 eetlepel)
  • Zout en peper (naar smaak)

Bereidingswijze:

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de spekblokjes en knoflook goudbruin.
  3. Klop de eieren los in een kom en voeg de Parmezaanse kaas toe.
  4. Giet de spaghetti af en meng deze met het spek. Haal van het vuur en voeg het eimengsel toe, roer goed door.
  5. Breng op smaak met peper en serveer direct.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print