Meng de honing, sojasaus, rijstazijn, knoflook, gember en vijfkruidenpoeder in een kom.
Dep de eend droog met keukenpapier en wrijf de huid in met zout. Bestrijk de eend royaal met de marinade.
Plaats de eend op een rooster boven een bakplaat en bak in de oven voor 1,5 tot 2 uur, tot de huid goudbruin en knapperig is. Bedruip de eend elke 30 minuten met de marinade.
2. Pannenkoekjes maken:
Meng de bloem met het kokende water in een kom en roer tot een stevig deeg.
Kneed het deeg kort en laat het 15 minuten rusten.
Rol het deeg uit tot een dunne lap en steek kleine rondjes uit (ca. 8-10 cm).
Verhit een koekenpan zonder olie en bak de pannenkoekjes kort aan beide zijden (ongeveer 1 minuut per kant). Bestrijk ze licht met sesamolie voor extra smaak.
3. De eend snijden:
Haal de eend uit de oven en laat 5 minuten rusten. Snijd de eend in dunne plakjes met een scherp mes.
4. Serveren:
Serveer de eend met de warme pannenkoekjes, hoisinsaus, lente-uitjes en komkommer.
Laat iedereen zelf de pannenkoekjes vullen met eend, groenten en een lepel hoisinsaus.