Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Pinchos Morunos (Spaanse Varkensspiesjes)
Ingrediënten voor 4 personen:
Varkenshaas
(400 gram, in blokjes)
Olijfolie
(2 eetlepels)
Paprikapoeder
(1 theelepel)
Knoflookpoeder
(1 theelepel)
Komijn
(1 theelepel)
Bereidingswijze:
Meng olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder en komijn in een kom. Marineer de varkensblokjes hierin minimaal 2 uur.
Rijg de blokjes aan spiesjes en grill ze tot ze gaar zijn.
Serveer met citroenpartjes.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email