Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Pindasoep
Ingrediƫnten voor 4 personen:
Pindakaas
(100 gram, romig)
Kippenbouillon
(1 liter)
Ui
(1, fijngehakt)
Knoflook
(2 teentjes, fijngehakt)
Gember
(1 theelepel, geraspt)
Rode peper
(1, fijngehakt)
Sojasaus
(2 eetlepels)
Kokosmelk
(200 ml)
Limoensap
(1 eetlepel)
Verse koriander
(voor garnering)
Olijfolie
(1 eetlepel)
Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui, knoflook, gember en rode peper.
Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
Voeg de pindakaas, sojasaus en kokosmelk toe en roer tot alles goed gemengd is.
Laat 10 minuten koken en voeg het limoensap toe. Garneer met koriander en serveer.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email