Verhit de olijfolie in een grote braadpan of stoofpot op middelhoog vuur.
Kruid het vlees met zout, peper, paprikapoeder, komijn en bruine suiker. Braad het vlees aan beide kanten aan tot het goudbruin is.
Haal het vlees uit de pan en fruit de ui en knoflook kort in dezelfde pan.
Leg het vlees terug en voeg de barbecuesaus, kippenbouillon en appelazijn toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 3 uur zachtjes stoven (of in een slowcooker op lage stand 6-8 uur).
Haal het vlees uit de pan en trek het met twee vorken uit elkaar. Meng het terug in de saus zodat het lekker sappig blijft.
2. Coleslaw maken:
Meng de witte kool, rode kool en wortel in een grote kom.
Roer de mayonaise, appelazijn en suiker erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Zet apart in de koelkast tot gebruik.
3. Tortilla’s verwarmen:
Verwarm de tortilla’s kort in een droge koekenpan of oven zodat ze zacht en warm zijn.
4. Taco’s samenstellen:
Vul elke tortilla met een royale portie pulled pork.
Top af met coleslaw, verse koriander en eventueel wat jalapeño’s of plakjes avocado.