Rode Vruchten Cheesecake

Rode Vruchten Cheesecake

Ingrediƫnten voor 4 personen:

  • Bastognekoeken (200 gram, verkruimeld)
  • Boter (100 gram, gesmolten)
  • Roomkaas (500 gram)
  • Suiker (150 gram)
  • Slagroom (200 ml)
  • Gelatineblaadjes (4)
  • Gemengde rode vruchten (250 gram, voor topping)

Bereidingswijze:

  1. Meng de verkruimelde koeken met boter en druk dit mengsel in een taartvorm. Laat opstijven in de koelkast.
  2. Week de gelatine in koud water. Klop de roomkaas met suiker en slagroom tot een glad mengsel. Los de gelatine op in een beetje warm water en voeg toe.
  3. Giet het mengsel over de bodem en laat minimaal 4 uur opstijven.
  4. Garneer met rode vruchten voor serveren.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print