Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Rucola Salade met Parmezaan en Citroen
Ingrediƫnten voor 4 personen:
Rucola
(handvol)
Parmezaanse kaas
(geraspt, 2 eetlepels)
Olijfolie
(1 eetlepel)
Citroensap
(1 eetlepel)
Pijnboompitten
(1 eetlepel, geroosterd)
Bereidingswijze:
Meng de rucola met olijfolie en citroensap.
Bestrooi met Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Serveer direct als een lichte en pittige salade.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email