Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Vitello Tonnato
Ingrediƫnten voor 4 personen:
Kalfsvlees
(300 gram, dun gesneden, gegaard)
Tonijn uit blik
(100 gram)
Mayonaise
(3 eetlepels)
Kappertjes
(1 eetlepel)
Ansjovis
(2 filets)
Citroensap
(1 eetlepel)
Olijfolie
(1 eetlepel)
Rucola
(voor garnering)
Bereidingswijze:
Pureer de tonijn, mayonaise, ansjovis, en citroensap tot een gladde saus.
Leg het dun gesneden kalfsvlees op een bord en bedek het met de tonijnsaus.
Garneer met kappertjes, rucola en een scheutje olijfolie. Serveer koud.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email