Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Wild Zwijnworstjes met Dijonmayonaise
Ingrediƫnten voor 4 personen:
Voor de wild zwijnworstjes:
8 kleine wild zwijnworstjes
1 el olijfolie
1 tl verse rozemarijn, fijngehakt
1 tl verse tijm, fijngehakt
Zout en peper naar smaak
Voor de Dijonmayonaise:
4 el mayonaise
1 el Dijonmosterd
1 tl honing
1 tl citroensap
Snufje zout
Voor serveren:
Verse kruiden (zoals peterselie) voor garnering
Klein schaaltje ingelegde groenten (zoals cornichons of augurken)
Sneetjes zuurdesembrood of stokbrood, licht geroosterd
Bereidingswijze:
Wild zwijnworstjes bereiden:
Wrijf de wild zwijnworstjes in met olijfolie, rozemarijn, tijm, zout en peper.
Verhit een grillpan of koekenpan op middelhoog vuur.
Grill de worstjes ongeveer 10-12 minuten, regelmatig kerend, tot ze goudbruin en gaar zijn.
Dijonmayonaise maken:
Meng de mayonaise, Dijonmosterd, honing, citroensap en een snufje zout in een kom.
Roer goed door tot een gladde saus en zet apart.
Bord opmaken:
Leg de gegrilde wild zwijnworstjes op een houten plank of serveerschaal.
Voeg een schaaltje Dijonmayonaise en ingelegde groenten toe.
Garneer met verse kruiden en serveer met geroosterd brood.
Serveren:
Serveer direct, terwijl de worstjes nog warm zijn, en geniet van de rijke en hartige smaken.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email