Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Wilde Risotto Met Rode Biet, Geitenkaas en Dille
Ingrediƫnten voor 4 personen:
300 g arboriorijst
500 ml groentebouillon
2 middelgrote rode bieten, gekookt en geraspt
1 kleine ui, fijngesnipperd
1 teentje knoflook, fijngehakt
100 ml witte wijn
100 g zachte geitenkaas
1 el verse dille, fijngehakt
2 el olijfolie
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
Voeg de arboriorijst toe en bak kort mee tot de korrels glazig worden.
Blus af met witte wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg geleidelijk de bouillon toe, een soeplepel per keer, terwijl je blijft roeren.
Na 15 minuten koken, voeg de geraspte rode biet toe en kook tot de rijst gaar is.
Breng op smaak met zout en peper. Roer de geitenkaas en dille erdoor.
Serveer warm, gegarneerd met extra dille en een druppel olijfolie.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email