Verwarm de oven voor: Verwarm de oven voor op 200°C.
Bereid het bakpapier: Knip vier grote stukken bakpapier (ongeveer 30×30 cm). Leg op elk stuk een zalmfilet.
Beleg de zalm: Leg op elke zalmfilet een paar schijfjes citroen, verdeel de knoflook en cherry tomaten eroverheen, en besprenkel met olijfolie. Strooi de verse dille eroverheen en voeg zout en peper toe. Voeg eventueel een eetlepel witte wijn toe voor extra smaak.
Vouw het bakpapier: Vouw het bakpapier om de zalmfilets heen, zorg ervoor dat de pakketjes goed zijn afgesloten zodat er geen stoom ontsnapt tijdens het bakken.
Bak de zalm: Leg de pakketjes op een bakplaat en bak de zalm 12-15 minuten in de voorverwarmde oven, afhankelijk van de dikte van de filets.
Serveren: Serveer de zalmpakketjes direct op het bord. Laat de gasten het pakketje zelf openmaken, zodat ze de heerlijke geur van de gestoomde zalm kunnen ervaren.