Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Zalm uit de Oven met Citroen en Dille
Ingrediënten voor 4 personen:
Zalmfilets
(4 stuks)
Citroen
(1, in plakjes)
Verse dille
(een paar takjes)
Olijfolie
(2 eetlepels)
Zout en peper
(naar smaak)
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg de zalmfilets in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie.
Leg de citroenplakjes en dille bovenop de zalm en breng op smaak met zout en peper.
Bak de zalm 15-20 minuten tot hij gaar is. Serveer met aardappelen of groenten naar keuze.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email