Biefstuk met Rode Wijnsaus

Biefstuk met Rode Wijnsaus

Ingrediƫnten voor 4 personen:

  • Biefstukken (4 stuks)
  • Rode wijn (150 ml)
  • Runderbouillon (100 ml)
  • Sjalot (1, fijngehakt)
  • Boter (50 gram)
  • Olijfolie (2 eetlepels)
  • Tijm (1 takje)
  • Zout en peper (naar smaak)

Bereidingswijze:

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak de biefstukken 3-4 minuten aan elke kant (of naar smaak). Haal ze uit de pan en laat rusten.
  2. Voeg de sjalot toe aan de pan en bak kort. Voeg de rode wijn, bouillon en tijm toe en laat de saus inkoken tot hij dikker wordt.
  3. Voeg de boter toe aan de saus en roer door. Serveer de biefstuk met de rode wijnsaus en bijgerechten naar keuze.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print