Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Carpaccio Rolletjes
Ingrediënten voor 12 rolletjes:
150 g dun gesneden rundercarpaccio
1 handvol rucola
50 g Parmezaanse kaas, geschaafd
2 eetlepels pijnboompitten, licht geroosterd
2 eetlepels truffelolie (of olijfolie met een vleugje truffel)
Snufje zout
Snufje versgemalen zwarte peper
Voor garnering:
Extra Parmezaanse schilfers
Kleine takjes verse basilicum (optioneel)
Bereidingswijze
1.
Ingrediënten voorbereiden
Leg de plakjes carpaccio afzonderlijk op een plat werkoppervlak.
Was en droog de rucola en schaaf de Parmezaanse kaas in dunne schilfers.
2.
Rolletjes maken
Leg een paar blaadjes rucola aan één uiteinde van elk plakje carpaccio.
Voeg enkele Parmezaanse schilfers en een paar pijnboompitten toe.
Druppel een beetje truffelolie over de vulling en voeg een snufje zout en peper toe.
Rol elk plakje carpaccio strak op tot een klein rolletje.
3.
Presenteren
Schik de rolletjes rechtop op een serveerschaal.
Garneer met extra Parmezaanse schilfers en eventueel een klein takje basilicum voor decoratie.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email