Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Carpaccio van Rode Biet met Geitenkaas en Pistachenoten
Ingrediƫnten voor 4 personen:
2 grote rode bieten (gekookt of geroosterd)
100 g zachte geitenkaas
50 g ongezouten pistachenoten (gehakt)
1 eetlepel honing
2 eetlepels balsamico-glaze
Een handje rucola of microgreens
1 eetlepel olijfolie
Peper en zout naar smaak
Bereiding:
Bieten voorbereiden:
Snijd de gekookte bieten in flinterdunne plakjes (gebruik een mandoline voor de beste resultaten).
Opmaak bord:
Schik de bietenplakjes in een cirkelvormig patroon op de borden, licht overlappend.
Topping:
Verkruimel de geitenkaas over de bieten. Strooi de gehakte pistachenoten erover.
Afmaken:
Druppel de honing en balsamico-glaze over het geheel. Besprenkel met olijfolie en voeg eventueel wat zout en peper toe.
Garnering:
Werk af met rucola of microgreens voor een frisse toets.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email