Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Carpaccio van Rund met Parmezaan en Rucola
Ingrediƫnten voor 4 personen:
200 g dungesneden rundercarpaccio
50 g Parmezaanse kaas, geschaafd
Handje rucola
2 el pijnboompitten, geroosterd
2 el balsamico-glazuur
1 el olijfolie
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
Leg de carpaccio op borden.
Verdeel de rucola en Parmezaanse kaas erover.
Bestrooi met pijnboompitten en besprenkel met olijfolie en balsamico-glazuur.
Breng op smaak met zout en peper.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email