Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Ceviche De Pescado
Ingrediënten voor 4 personen:
Voor de ceviche:
500 g verse witte visfilet (zoals zeebaars, tilapia of kabeljauw), in blokjes van 1-2 cm
8-10 limoenen (voor het sap)
1 rode ui, in dunne ringen
1 rode chilipeper, fijngehakt (pas aan naar smaak)
1 teentje knoflook, fijngehakt
Handvol verse koriander, fijngehakt
Zout naar smaak
Voor de garnering:
1 gekookte zoete aardappel, in plakken
1 gekookte maïskolf, in stukken
Optioneel: slablaadjes
Bereidingswijze:
Voorbereiden van de vis:
Snijd de vis in gelijke blokjes en spoel ze voorzichtig af met koud water. Dep droog met keukenpapier.
Marineren:
Doe de visblokjes in een glazen of keramische kom. Voeg het limoensap toe, zorg ervoor dat de vis volledig onder staat.
Voeg de rode ui, chilipeper, knoflook en zout toe. Roer voorzichtig om.
Laat de vis marineren in de koelkast gedurende 10-15 minuten. De vis zal door het limoensap “garen” en ondoorzichtig wit worden.
Serveren:
Haal de gemarineerde vis uit de koelkast en schep voorzichtig om.
Verdeel de ceviche over serveerschalen.
Garneer met plakken zoete aardappel, stukken maïs en een vleugje koriander.
Serveer eventueel met slablaadjes als basis.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email