Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Crostini Met Avocado En Tomatensalsa
Ingrediënten voor 4 personen:
Voor de crostini:
1 stokbrood, in dunne plakjes gesneden
2 el olijfolie
Snufje zout
Voor de avocado:
2 rijpe avocado’s
1 tl citroensap
Zout en peper naar smaak
Voor de tomatensalsa:
4 rijpe tomaten, in kleine blokjes gesneden
1 kleine rode ui, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 el olijfolie
1 tl balsamicoazijn
Handvol verse koriander of basilicum, fijngehakt
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
Crostini maken:
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de plakjes stokbrood op een bakplaat en bestrijk lichtjes met olijfolie.
Bestrooi met een snufje zout en bak 8-10 minuten in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Avocadomengsel bereiden:
Prak de avocado’s in een kom tot een gladde puree.
Voeg citroensap, zout en peper toe en meng goed.
Tomatensalsa maken:
Meng in een kom de tomatenblokjes, rode ui, knoflook, olijfolie, balsamicoazijn en verse koriander of basilicum.
Breng op smaak met zout en peper.
Crostini samenstellen:
Bestrijk de crostini met een laagje avocadopuree.
Voeg een lepel tomatensalsa toe bovenop de avocado.
Serveren:
Leg de crostini op een serveerschaal en garneer eventueel met extra verse kruiden.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email