Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Gegrilde Halloumi Met Granaatappel En Munt
Ingrediƫnten voor 4 personen:
200 g halloumi, in plakjes gesneden
1 granaatappel (alleen de pitjes)
Een handvol verse muntblaadjes
1 el olijfolie (voor grillen)
1 el extra vierge olijfolie (voor serveren)
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
Granaatappel voorbereiden:
Snijd de granaatappel doormidden en klop de pitjes eruit boven een kom. Zorg ervoor dat er geen witte vliesjes tussen zitten.
Halloumi grillen:
Verhit een grillpan op middelhoog vuur en bestrijk de plakjes halloumi lichtjes met olijfolie.
Gril de halloumi 2-3 minuten per kant tot er mooie grillstrepen verschijnen.
Bord opmaken:
Leg de gegrilde halloumi op borden.
Strooi de granaatappelpitjes over de halloumi.
Garneer met verse muntblaadjes.
Afwerking:
Besprenkel het gerecht met extra vierge olijfolie.
Voeg naar smaak een snufje zout en peper toe.
Serveren:
Serveer direct als licht en smaakvol voorgerecht.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email