Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Gerookte Fazantfilet met Walnotensalade
Ingrediƫnten voor 4 personen:
Voor de fazantfilet:
200 g gerookte fazantfilet, dun gesneden
Voor de salade:
100 g gemengde salade (bijv. rucola, veldsla en jonge spinazie)
50 g walnoten, licht geroosterd
40 g gedroogde cranberries
50 g Parmezaanse kaas, geschaafd
Voor de honing-mosterdvinaigrette:
3 el olijfolie
1 el witte wijnazijn
1 tl Dijonmosterd
1 tl honing
Zout en peper naar smaak
Garnering:
Verse kruiden (bijv. peterselie of bieslook)
Bereidingswijze:
Salade samenstellen:
Meng de gemengde salade in een grote kom met de walnoten, gedroogde cranberries en geschaafde Parmezaanse kaas.
Honing-mosterdvinaigrette maken:
Klop in een kleine kom de olijfolie, witte wijnazijn, Dijonmosterd, honing, zout en peper tot een gladde dressing.
Serveren:
Verdeel de salade over 4 borden.
Leg dunne plakjes gerookte fazantfilet over de salade.
Besprenkel met de honing-mosterdvinaigrette.
Garneer met verse kruiden voor een verfijnde afwerking.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email