Geroosterde Lamsschouder met Rozemarijn en Knoflook

Geroosterde Lamsschouder met Rozemarijn en Knoflook

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Lamsschouder (1, ca. 1,5 kg)
  • Knoflook (4 teentjes, in plakjes)
  • Verse rozemarijn (3 takjes)
  • Olijfolie (3 eetlepels)
  • Zout en peper (naar smaak)

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Maak sneetjes in de lamsschouder en stop de plakjes knoflook en takjes rozemarijn erin.
  3. Wrijf de lamsschouder in met olijfolie, zout en peper.
  4. Leg het vlees in een braadslede en rooster 2-2,5 uur in de oven, bedruip af en toe met het braadvocht.
  5. Laat het vlees 10 minuten rusten voor het aansnijden en serveer met geroosterde groenten.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print