Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Gevulde eieren met truffelmayonaise
Ingrediƫnten voor 4 personen:
6 eieren
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel truffelmayonaise
1 theelepel Dijonmosterd
1 theelepel citroensap
Zout en peper
, naar smaak
Truffelolie
(optioneel, voor extra smaak)
Verse bieslook
, fijngehakt, voor garnering
Bereidingswijze:
1. Eieren koken
Breng een pan met water aan de kook. Voeg de eieren toe en kook ze
10 minuten
hard.
Laat de eieren schrikken in koud water, pel ze en halveer ze voorzichtig in de lengte.
2. Vulling maken
Haal de eidooiers eruit en doe deze in een kom.
Prak de eidooiers fijn met een vork en meng met de mayonaise, truffelmayonaise, Dijonmosterd en citroensap.
Breng op smaak met zout, peper en eventueel een paar druppels truffelolie.
3. Eieren vullen
Schep of spuit het dooiermengsel met een spuitzak in de halve eiwitten.
Garneer met verse bieslook en eventueel een snufje zwarte peper.
4. Serveren
Schik de gevulde eieren op een schaal en serveer direct of bewaar ze afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email