Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Gevulde Portobello's met Spinazie en Feta
Ingrediënten voor 4 personen:
4 grote portobello-paddenstoelen
200 g verse spinazie
100 g feta, verkruimeld
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 ui, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak
1 theelepel gedroogde oregano
Sap van een halve citroen
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verwijder de steeltjes van de portobello’s en leg de hoeden met de open kant naar boven op de bakplaat.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
Voeg de spinazie toe en roerbak tot deze is geslonken. Breng op smaak met zout, peper en oregano.
Haal de pan van het vuur en meng de verkruimelde feta door het spinaziemengsel.
Vul de portobello’s met het spinazie-fetamengsel en besprenkel ze met het citroensap.
Bak de gevulde portobello’s in de oven gedurende 15-20 minuten tot ze zacht zijn en de feta lichtbruin is.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email