Gnocchi met Spinazie en Ricotta

Gnocchi met Spinazie en Ricotta

Ingrediƫnten voor 4 personen:

  • 500 g gnocchi
  • 200 g verse spinazie
  • 200 g ricotta
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 el olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • Optioneel: een snufje nootmuskaat
Bereidingswijze:
  1. Kook de gnocchi volgens de instructies op de verpakking tot ze gaar zijn en giet af.
  2. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze kort tot hij geurig is.
  3. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Breng op smaak met zout, peper en een snufje nootmuskaat als je dat lekker vindt.
  4. Roer de ricotta door de spinazie en voeg de gekookte gnocchi toe. Meng alles goed door elkaar.
  5. Serveer in diepe borden en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print