Fruit de ui, knoflook en gember: Verhit de olijfolie of ghee in een grote pan en fruit de ui, knoflook en gember tot ze zacht en glazig zijn.
Voeg de specerijen toe: Voeg het kerriepoeder, komijn, kurkuma, koriander, garam masala en chilipoeder toe. Bak de specerijen 1-2 minuten mee, zodat de smaken goed vrijkomen.
Voeg de kip en tomaten toe: Voeg de blokjes kip toe en bak tot ze aan alle kanten bruin zijn. Voeg dan de tomatenblokjes toe en roer goed door.
Voeg kokosmelk en bouillon toe: Giet de kokosmelk en groentebouillon in de pan en breng aan de kook. Laat de curry 20-25 minuten zachtjes sudderen, totdat de kip gaar is en de saus ingedikt is.
Breng op smaak: Voeg zout en peper toe naar smaak en laat nog even sudderen.
Serveren: Garneer de curry met verse koriander en serveer met basmatirijst of naanbrood.