Pineapple wedge (ananasstukje) en een takje munt (ter garnering)
Bereiding
Ingrediënten shaken:
Voeg de donkere rum, Campari, ananassap, limoensap en suikersiroop toe aan een cocktailshaker gevuld met ijsblokjes.
Shake krachtig gedurende 10-15 seconden om alles goed te mengen en te koelen.
Uitschenken:
Vul een kort glas (bijvoorbeeld een tumbler) met ijsblokjes of crushed ijs.
Zeef de cocktail uit de shaker in het glas.
Garneren:
Garneer de cocktail met een ananaspartje op de rand van het glas en een takje verse munt voor een tropische uitstraling.
Serveren:
Optioneel: voeg een cocktailkers toe om het exotische karakter af te maken.
Serveertip
De Jungle Bird is een unieke tiki-cocktail die het fruitige van ananas combineert met het bittere van Campari en de diepte van donkere rum. Perfect voor zomerse feestjes of om je in tropische sferen te wanen. Combineer het met exotische snacks zoals kokosgarnalen of ananasspiesjes.
Cheers! 🍍✨ Geniet van deze tropische klassieker met een verrassende twist!