Kip Tikka Masala

Kip Tikka Masala

Ingrediƫnten voor 4 personen:

  • Kipfilet (500 gram, in blokjes)
  • Yoghurt (150 ml)
  • Tikka Masala kruiden (2 eetlepels)
  • Ui (1, fijngesneden)
  • Knoflook (2 teentjes, fijngehakt)
  • Tomatenblokjes (400 gram)
  • Kokosmelk (200 ml)
  • Olijfolie (2 eetlepels)
  • Koriander (voor garnering)
  • Zout en peper (naar smaak)

Bereidingswijze:

  1. Marineer de kip in de yoghurt en Tikka Masala kruiden voor minimaal 30 minuten.
  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
  3. Voeg de gemarineerde kip toe en bak tot hij gaar is.
  4. Voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe en laat 15 minuten sudderen.
  5. Garneer met koriander en serveer met rijst of naanbrood.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print