Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel ze na het koken af met koud water om het kookproces te stoppen en laat ze goed uitlekken.
Pindasaus maken:
Meng in een kom de pindakaas, sojasaus, rijstazijn, honing, sesamolie, en limoensap.
Voeg water toe, een eetlepel per keer, totdat de saus een gladde, schenkbare consistentie heeft.
Samenstellen van de salade:
Doe de gekookte noedels in een grote schaal.
Voeg de wortel, komkommer, paprika, en lente-uitjes toe.
Giet de pindasaus over de salade en meng alles goed door zodat de noedels en groenten bedekt zijn met de saus.
Afwerking:
Garneer de salade met fijngehakte koriander, sesamzaadjes, en eventueel een extra partje limoen voor een frisse touch.
Serveren:
Serveer direct of laat de salade een uurtje in de koelkast staan voor een nog frissere smaak.