Lamskoteletjes met Rozemarijn en Knoflook

Lamskoteletjes met Rozemarijn en Knoflook

Ingrediƫnten voor 4 personen:

  • 4 lamskoteletjes
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • Citroensap (optioneel)
Bereidingswijze:
  1. Leg de lamskoteletjes in een schaal en bestrooi ze met zout en peper.
  2. Meng de olijfolie, fijngesneden knoflook en blaadjes van de rozemarijntakjes in een kom.
  3. Bestrijk de lamskoteletjes met het oliemengsel en laat ze minimaal 30 minuten marineren in de koelkast.
  4. Verhit een grillpan of bakpan op middelhoog vuur.
  5. Bak de lamskoteletjes 3-4 minuten per kant, afhankelijk van de gewenste gaarheid.
  6. Haal de koteletjes van het vuur en besprenkel eventueel met een beetje citroensap voor extra frisheid.
  7. Laat ze een paar minuten rusten voor het serveren, zodat de sappen zich goed kunnen verdelen.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print