Voorbereiding: Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water.
Mango Puree: Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pureer het vruchtvlees met het limoensap tot een gladde massa.
Gelatine Toevoegen: Verwarm een klein deel van de mangopuree in een pannetje (niet laten koken). Knijp de gelatineblaadjes uit en roer ze door de warme puree tot ze volledig zijn opgelost.
Mengen: Meng het gelatine-mangomengsel door de resterende koude mangopuree en laat het geheel iets afkoelen.
Slagroom Kloppen: Klop de slagroom met de suiker stijf. Spatel de afgekoelde mangopuree voorzichtig door de slagroom tot een luchtig mengsel ontstaat.
Vormen Gieten: Giet het mengsel in siliconenvormpjes of glazen. Laat minimaal 4 uur opstijven in de vriezer.
Serveren: Haal de parfaits uit de vormpjes en garneer met verse mangoschijfjes en eventueel een takje munt.